Sport esthetische onderwijsbeoordeling "yin yany" "korting" curriculum nanchang 16 scholen

  Xinhua News Agency Nanchang 4 november (Reporter Hua Haoran) Online publicatie een klasse, online klas met een andere klasse; het curriculum toont aan dat de drie delen van de sportklasse in de week, de daadwerkelijke laatste sectie … voor het snijden, een fysieke snijden Onderwijsklasse, esthetische training Standaardiseer de daad van renbaan niet, Jiangxi Nanchang Education Bureau meldde onlangs 16 scholen, zoals Nanchang Sanzhong Gaoxin Campus, Nanchang County, Liantang Second Middle School, Anyi County 3e basisschool. Als het basisproject van het bevorderen van de uitgebreide studenten van studenten, heeft Nanchang Municipal Education Bureau drie monografie?n uitgebracht om groepen te interviewen in overeenstemming met de kennisgeving van de Jiangxi Provincial Department of Education, "De kennisgeving van" Sun Class "in China en basisscholen wordt verzonden Tot 46 de situatie van sport en schoonheid van primaire en middelbare scholen voerden een onderzoek uit en sommige scholen hebben nog steeds problemen zoals "Yin en Yang Class" "Kortingsklasse". Fysische onderwijsklasse, er is geen opening, goed, kinderen, ouders. Sinds het voorjaarssemester in het voorjaar van 2021 nam Jiangxi het voortouw in het implementeren van lessen van lichamelijke opvoeding in het land, de acties "Sunburge", die alle lokale scholen nodig hebben om de formulering van de offici?le website en het publiek geaccepteerd sociaal toezicht te publiceren.

In de actie "Regenklasse", hebben sommige scholen geleidelijk aangetoond dat het aantal relaxen van volledige doeleinden in sport en de verklaring maakt, en de professional is verkeerd.

  Nanchang Municipal Education Bureau zei in de melding, de situatie van sport en schoonheid zal worden opgenomen in het hoogwaardige evaluatie-indexsysteem van hoge kwaliteit en het supervisie en inspectie versterken. In de toekomst zal het de County, de school niet kunnen openen, School, school, school, zal tijdig melden, regelmatig toezicht en rectificatie.

+1.