Wang Dujuan, vertegenwoordiger van het congres van het nationale volk: bijdragen aan de implementatie van "Fabricage Strong"

Wang Dujuan, vertegenwoordiger van het congres van het nationale volk.

Beoordelaar is voor de kaart "Op maart 2019 namen algemene secretaresse Xi Jinping deel aan de Dertien National People’s Congress Second Session Henan Delegation, ik liep rond ‘duwde de geavanceerde apparatuurproductie-industrie. Ik sprak over mijn mening suggesties. De secretaresse heeft een hoge hoop gegeven. Voor de innovatie en ontwikkeling van de productieindustrie van mijn land, en informeren naar de belangrijkste componenten van de productie van de productie-industrie ‘. "Praten over de prestatie-ervaring van deze jaren, het congres van de nationale mensen, de plaatsvervangende General Manager van China China Railway Engineering Equipment Group Wang Dujuan is het meest gedenkwaardig of heeft het geluk om te rapporteren aan de secretaris-secretaris. Met de HE YIN YIN, 2019 tot 2020, China Spoorwegapparatuur Group United Luoyang Dragende Fabriek en Zhengzhou Machinery Institute, de Machine Machine Hoofdlager Ori?ntatie Binnenlandse testplatform, na 10.000 uur Equivalent Life Test Research, Subway, 6-7m-level Shield Machine Hoofdlager "is onderhevig aan het menselijke" probleem, dat is opgelost met 80% van de marktvraag. Sinds de deelname aan het werk in 2001 is Wang Dujuan al lang toegewijd aan de ontwikkeling van de graafmachines van tunnel. Ze gaat vaak diep in de eerste regel van wetenschappelijk onderzoek, begrijpt ieders behoeften, denkt, het toont het team om de buste te kiezen, gericht op belangrijke technologie?n, kernproblemen en behaalde goede resultaten. Sinds 2008 hebben Wang Dujuan en zijn team een ??samengestelde schildmachine ontwikkeld met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten in mijn land. Het brak het monopolie "Oceaanschild" en heeft meer dan 800 sets schildmachines voorgezet. Krachtige technische apparatuur en industrialisatie hebben aanzienlijke bijdragen geleverd.

"In de afgelopen jaren is China Railway Equipment altijd door ‘drie transformatie’ geleid, die elk jaar minstens een nieuw product lanceert, heeft een groot aantal" ‘s werelds meest’ schild machines ontwikkeld die de wereld van de wereld hebben, en het recht op schildtechnologie.

"Wang Dujuan zei trots, in 2020, ‘s werelds eerste mijnbouwsleuf RADIUS TBM is ontwikkeld in 2021, en’ s werelds eerste dubbele structuur Hard Rock Mining Machine is ontwikkeld. China Spoorweguitrusting toonde de nieuwe hoogte van China’s apparatuur.