XI Jinping: implementatie van de wetgeving van de regel van de regel van defensie- en militaire bouwregel door de rechtsstaat – de politieke raadpleging van mensen

XI Jinping benadrukte de implementatie van de rechtsstaat voor de strategie van het wetgevingsleger om de nationale defensie- en militaire bouwregel van wetgeving en militaire constructie, de algemene secretaris van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China te verbeteren. In de middag van de Central Militaire Commissie, voorzitter van de Centrale Militaire Commissie benadrukte dat bij het bijwonen van het 13e National People’s Congress de plenaire sessie van de People’s Day wordt benadrukt dat volgens de rechtsstaat de basismanier is van ons Party Building Army, het is het sterke leger van het feest in het nieuwe tijdperk. De onvermijdelijke vereisten voor het doel. Het is noodzakelijk om de rechtsstaat van de rechtsstaat te implementeren, het niveau van defensie en de militaire constructie te verbeteren en een sterke rechtsstaat te bieden om sterke militaire zaken te bevorderen.

Bij de vergadering, hij Lei, Xu Xisheng, Liangyang, Jiang Qingqun, Wang Zhenguo, Gao Pin, etc. Mobilisatie en ontwikkeling en andere problemen opmerkingen en suggesties.

Na het luisteren naar de vertegenwoordiger, heeft Xi Jinping een belangrijke toespraak uitgegeven.

Hij wees erop dat het hele leger het hele leger resoluut de besluitvormingsinstructies van het Centraal Comité van de Partij en de Centrale Militaire Commissie, vechten, en voorbereiden op oorlog, tijdens het bouwen, het bereiken van het "14e vijfjarenplan", het bieden van sterke ondersteuning voor de ontwikkeling van het feest en het nationale bedrijf. Xi Jinping’s nadruk op de implementatie van de rechtsstaat.

Hij wees erop dat sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China het leger strikt wordt toegediend door de strikte behandeling. Na deze jaren van niet-aflatende inspanningen heeft het aanzienlijke vooruitgang geboekt in overeenstemming met de praktijk van het leger. De belangrijkste plenaire zitting van het 19e CPC Centraal-Comité voorgesteld om de rechtsstaat in overeenstemming met de rechtsstaat te implementeren. Dit is het feestcentrum om de regels van de oprichting van het militaire governance-leger in het nieuwe tijdperk vast te leggen.

Xi Jinping benadrukte dat het noodzakelijk is om de wet van de wet volgens de rechtsstaat te begrijpen. Het is noodzakelijk om de sterke militaire gedachten in het nieuwe tijdperk te implementeren, de revolutionaire gedachten van socialistisch socialistisch in het nieuwe tijdperk implementeren en focussen op uitgebreid versterking van de modernisering van onze militaire revolutie, bouwen van een militaire rechtsstaat van het rechtssysteem van Chinese kenmerken, versnellend de manier om de weg te beheersen en de nationale defensie- en militaire bouwregel van de wet te verbeteren.

We moeten zich houden aan het absolute leiderschap van het leger van de partij, zich houden aan de gevechtskrachtnormen, zich houden aan de constructie van een Chinese karakteristieke militaire rechtsstaat, en zich te houden aan de rechtsstaatvereisten om de militaire modus te veranderen, te voldoen aan de " Sleutelminderheid "van de leidende kaders en dring erop aan de hoofdstatus van de officieren en mannen zich houden aan de implementatie van de nationale vereisten. Xi Jinping wees erop dat de implementatie van de rechtsstaat in overeenstemming met de rechtsstaat systematisch project is, om de algehele situatie te co?rdineren, de belangrijkste punten te markeren en de algehele vooruitbrekingen met belangrijke doorbraak te besturen. We moeten het militaire wetgevend werk verdiepen, een goed beleidssysteem leggen, de kwaliteit van de wetgeving verbeteren, het wetgevingssysteem, integriteit, synergie?n verbeteren.

Om goed werk te doen bij de implementatie van het regelgevingssysteem, implementeert u de gezamenlijke operationele wet- en regelgeving, verdiepen de opleiding volgens de wet, en versterken de stijve beperkingen van ons militaire bouwplanning en versterken strikt het beheer van de troepen in overeenstemming met de wet.

Om de implementatie van regelgevende systemen, duidelijke verantwoordelijkheidsonderwerpen en beoordelingscriteria te versterken, verbeteren van het toezichtmechanisme, strikte verantwoording en ervoor te zorgen dat het regelgevingssysteem effectief is. Het is noodzakelijk om de buitenlandse militaire rechtsstaat te versterken, de militaire operaties en de rechtsstaat te co?rdineren en buitenlandse wet- en regelgeving voor militaire velden te verbeteren en de rechtsstaat beter te gebruiken om de nationale belangen te vrijwaren. Xi Jinping benadrukt dat het noodzakelijk is om samen te komen met de kracht van de rechtsstaat.

De Militaire Commissie moet het leiderschap van de organisatie versterken. Op alle niveaus moeten ernstig worden voldaan, en de regel van wetwerkorganisaties moeten een functionele rol spelen. De toonaangevende kaders moeten leiden en werken volgens de wet.

Partijcommissies en regeringen op de midden- en staatsorganen, lokale partijcommissies en regeringen en regeringen moeten het nationale defensiebewustzijn versterken, bewust juridische constructietaken uitvoeren, de legitieme rechten en belangen van militaire constructie, militaire operaties en militaire legitieme rechten in overeenstemming met de wet beschermen. Xi Jinping benadrukte uiteindelijk dat het hele leger nauwlettend aandacht moet besteden aan het werk van de oorlog, helpt waar het lokale onderhoud van sociale algehele stabiliteit, en tijdig en effectief verschillende bursts afvoert, de nationale veiligheid en stabiliteit onderhouden, de nationale veiligheid en stabiliteit onderhouden, de nationale veiligheid en stabiliteit onderhouden Taken gegeven door het feest en de mensen. Lid van het Politiek Bureau van de CPC Central Committee, vice-voorzitter van de Centrale Militaire Commissie, hield XU QIANGLIANG de vergadering, lid van het Politiek Bureau van het CPC Central Comité, vice-president van de Centrale Militaire Commissie, Zhang Youxia, het centrale leger, Commissie, Wei Fenghe, Li Cheng, Miaohua, Zhang Shengmin woonde de vergadering bij. EDIT: WANG YIFAN.