Sinds dit jaar onderzocht Guangzhou 3 huisvestingsbedrijven en 20 tussenpersonen

  Xinhuanet Guangzhou 31 augustus (Li Qingzhao) op 30 augustus De vergadering meldde dat Guangzhou is onderzocht voor drie vastgoedbedrijven en 20 tussenpersonen en 1 werknemersovertredingen.

  De vergadering heeft ook de nieuwe situatie, nieuwe kwesties, nieuwe kwesties en speciale rectificatie van de Guangzhou-vastgoedmarkt sinds dit jaar meegedeeld.

  Sinds dit jaar heeft Guangzhou City 1087 vastgoedmarkten uitgevoerd, 1135 keer ge?nspecteerd in verkoop, 2447 intermediaire winkels, en praten over 123 ontwikkelingsondernemingen in de inspectie, 71 tussenpersonen en gaf een totaal van het delen van de illegale kennisgeving van het illegale deel van de illegale inspectie. Handelingen is 168 exemplaren en 15 "waarschuwingsbrieven". De bijeenkomst benadrukte dat Guangzhou de rectificatie van de focus van de mensen zal blijven uitvoeren, in overeenstemming met nationale, provinciale, gemeentelijke vereisten, sleutelondernemingen en straf vastgoedontwikkelingsondernemingen die niet in overeenstemming zijn met de regelgevende regelgevingsrekeningen van de regelgevende regelgeving in het supervisie-account , zal een hypotheekrechten commercieel huisvestingsverkoop hebben aan anderen vóór de hypotheek, de vastgoedbemiddelaar heeft de illegale schendingen van valse aanbiedingen en hyperactiviteitsdistricten vrijgegeven, kredietfondsen schendingen in de vastgoedmarkt, en de vastgoedontwikkelingsondernemingen van illegale overtredingen, onroerend goed tussenpersonen, enz. Volgens de wet strenge onderzoek.