Yunnan Province County Township People’s Change Evering Editionly Advance

Originele titel: De Provincial County-huishoudens veranderden de verkiezings- en ordelijke promotieresporters die zijn geleerd van het Provinciale Personeelscongres Permanent Comité Electoral Contact Work Committee dat de huidige verkiezing van de New County en Township People in Yunnan Province een belangrijke fase is ingevoerd en het werk is veelbelovend. Momenteel heeft Lijiang City, Nujiang Qi Autonome Prefectuur verkozen aan vertegenwoordigers van de New County en Township People op 30 november, en andere 14 staten (steden) zullen het verkiezingswerk vóór het einde van het jaar voltooien. De verkiezing van de New County en Township People in Yunnan Province werd in juli van dit jaar officieel gelanceerd. De provincie (stad, district), 1209 Township (stad) De belangrijkste uitwisselingsverkiezingen van mensen, hebben meer dan 37 miljoen kiezers om deel te nemen, directe verkiezing Meer dan 100.000 provincie en township twee vertegenwoordigers van mensen. Op 25 november nam de Honghe Hani Autonomous Prefecture Mongolian City de leiding in het voltooien van de verkiezingstaken in de provincie, maakte 241 nieuwe gemeentelijke mensencongres en 466 nieuwe Township (stad) mensenvertegenwoordigers.

Volgens rapporten, om de vereisten van de nieuwe herziening ten uitvoer te leggen, wordt de representatieve structuur verder geoptimaliseerd en de provincie Yunnan heeft duidelijk de strikte selectiestandaarden bevestigd in dit vergoeding-verkiezingswerk, waarborgt een breed scala aan vertegenwoordigers en representatieve vereisten en stelt voor Een representatieve structuur om "drie verzekering" te bereiken, "," de terugkeer van de Overseas Chinezen moet worden gegarandeerd. In termen van representatieve quotumverdeling verhoogde de verkiezing van de verkiezing het aantal vertegenwoordigers van de provincie en township twee-level mensen, waardoor de vertegenwoordiger van de provincie-niveau van de provincie tot 140 de basis van de bevolking van de township verhoogt, Van 40 tot 45 naam, tot op zekere hoogte, het is goed voor het gebrek aan daling van het aantal bijdragen van mensen in de township en township, en het aantal mensen dat op zijn plaats is en het probleem van het gebrek aan politieke participatie oplichten en lossen Na de township, de Gemeenschap en het oplossen van het aantal grassroots in de straten van de mensen op het gebied van provincie.. Volgens de statistieken steeg het aantal vertegenwoordigers van de mensen op het gebied van provincie in Yunnan 3.191, en het aantal vertegenwoordigers van het People’s Congress van Township-Level steeg met respectievelijk 4.440, met de eerdere groei% en%. De verkiezing van deze verandering is een nieuwe praktijk die wordt uitgevoerd in het geval van eenvoudige armoedebestrijdingsverplaatsing, universele aanpassing en ingewikkelde kiezersregistratie.

Sinds de implementatie van de armoede heeft de provincie Yunnan Armoede armoede in de provincie Yunnan bereikt.

Als reactie op nieuwe situaties en nieuwe problemen, nieuwe problemen, nieuwe problemen, de provincie, en de toename van de provincie in het district, de provincie en een verscheidenheid aan handige maatregelen om ervoor te zorgen dat de massa’s en bloemen kunnen worden aangesloten, registreren, deelnemen bij verkiezingen.

De verkiezing van deze verandering, Yunnan Province heeft ook het gebruik van de verkiezingen van Yunnan People People bevorderd om het informatiedienstplatform te dienen, waardoor het fenomeen van het informatiediensten effectief wordt vermeden, lekkend, verkeerd plassen, enorm verbeteren van de nauwkeurigheid van de registratie van kiezers. Op dit moment zijn er meer dan 348 miljoen kiezers in de provincie die online zijn geregistreerd.

Op dit moment blijft de nationale epidemie sporadische dissectie weergeven en de situatie van de epidemische preventie- en controlesituatie in Yunnan is nog steeds grimmig.

Provinciaal en provincie en de belangrijkste verkiezingsverkiezingsvereisten van het geboortewerkers De toonaangevende groepsvereisten Het stroomticketbox wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de verkiezing, de epidemische preventie en controle "twee handen arresteren, twee ineenstaat". (姝宁) (Editor: XU Qian, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.