[Burgerlijke luchtvaart Tibet Area Bureau] De jaarlijkse passagiersdoorvoer van burgerluchtvaart Tibet China is 6 miljoen

  Data-kaart.

De kaart werd gerapporteerd door het Civil Aviation Tibetan Bureau (Wu Tian Shu Reporter Zhang Xuefang) op 30 december 2021, met de veiligheidsaankomst van de TV9850-vluchtbeveiliging, de Burgerluchtvaart Tibet, brak de jaarlijkse passagierstalling met succes door 6 miljoen.

Dit is een andere mijlpaal in de ontwikkeling van Civil Aviation Tibet Road Bureau sinds 2018. In 2021 bleef het Civil Aviation Tibet District Bureau reageren op de behoeften van het handige en veilige reizen, veilig management, de verdieping van hervorming en teamstabiliteit, om het economische herstel van Tibet te helpen en de groei van passagiersdoorvoer te realiseren en een krachtige basis te maken . Veiligheid is de levensonderhoud van de burgerluchtvaartindustrie.

Lange tijd heeft de Civiele luchtvaart Tibet, het Tibet District Bureau altijd gebaseerd op de daadwerkelijke werking van het plateau, kent de rijkdom, de wind, sterke drie-base, de hoofdlijn, vat het gebruik van goede oude ervaring samen, bevordert het gebruik van nieuwe technologie?n, die de experience van de luchthavenbediening van het hoge plateau-luchthaven vormt, waardoor het 56e verjaardag van veilige werking wordt bereikt.

  "Echte service" is een van de drie onderste lijnen van de burgerluchtvaart. In 2021 werd de T3-terminal T3-terminal van de luchthaven Lhasa Gongga officieel uitgevoerd, en het niveau van "vier luchthavens" verder verbeterde, en het vermogen om de reizen van de mensen te dienen is sterk verbeterd.

Sinds de studie van de studie en het onderwijs van de Partijgeschiedenis heeft de Civil Aviation Tibet Tibetan Bureau de praktijk serieus gelanceerd van "Ik doe praktische dingen voor de massa’s". Hij heeft 18 zelfbedieningsapparatuur gebouwd in de T3-terminal van Lhasa Gongga Airport. Papierloze douane-opruimapparatuur en twee intelligente beveiligingspassages, verdere versterking van passagiers Intelligente reiseffici?ntie en service-ervaring; in termen van de diensten van speciale mensen, naast de oorspronkelijke niet-kinderdiensten, pati?nten zoals kinderen, Lhasa Gong de nieuw geopend Nieuwe oudere passagiersdienstteller en de eerste passagiersserviceteller, die "Red Merced Volunteer Service" heeft toegevoegd; tegelijkertijd is Lhasa Gongga Airport toegetreden tot de National Civil Aviation Passagiers verloren items in het Unified Enquiry-platform, en gerealiseerde luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, Informatie delen en interworking tussen de drie onderwerpen heeft de verwijderingsrendement van passagiers verloren items aanzienlijk verbeterd. Op 25 februari 2021 ging het LHASA-besturingsgebied officieel een nieuw tijdperk van uitzendautomatische gerelateerde toezicht (ADS-B) ingevoerd. Met de formele implementatie van de ADS-B-besturing krimpt het routecontrole met ingangsinterval ongeveer 75% in vergelijking met de oorspronkelijke programmatuimte, en de luchtruimcapaciteit is met bijna drie keer met bijna drie keer toegenomen, wat het gebruik van de route aanzienlijk verbetert.

De oprichting van een aantal belangrijke projecten zoals Linzhi Miluli Airport Parallel Dakway heeft ook een solide basis gelegd voor de hoogwaardige ontwikkeling van Tibet.

  Om te voldoen aan de reisbehoeften van de meerderheid van de passagiers, co?rdineert het Civil Aviation Tibetan Bureau actief nieuwe routes, versleutelt vluchten en bevordert en bevordert de terugkeer van Tibet Airlines.

Volgens de statistieken, in 2021, opende de Civil Aviation Tibetaanse District Bureau Lhasa-Dali-Hangzhou, Lhasa-Zunyi-Sanya, Linzhi-Wuhan, Shigatu-Chengdu Shuangliu-Beijing Daxing en andere routes, herstelt het hele jaar geleden Beijing-Linzhi Nieuwe open routes 20. Op dit punt heeft het totale aantal routes in het Tibet District Bureau 150, 68 stedelijke steden in binnen- en buitenland bereikt, verder dichter bij Tibet en de afstand van overal in het moederland. In 2021 vond de burgerluchtvaart Tibet Tibet Tibet Tibet Tibetaans Bureau plaats aan land, vervoerde 6 miljoen passagiers, vervoerde goederen van 10.000 ton, verhoogd met respectievelijk gewicht,%,%,%, respectievelijk,%,%,%, respectievelijk. Op 25 juli 202, de burgerluchtvaart Tibetan Bureau garandeerde 204 vluchten, vervoerde passagiers, en brak door het hoogste record van de enkele dag sinds Tibet Civil Aviation, Linzhi Miluli Airport, Changdu Bangda Airport Day Passagiers-doorvoer ook historisch hoog uiteengezet.

(Editor: Dan Zhuo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.