Twee studies hebben · Flood controle en ramp model gemaakt: Zhang Can Hui – het leven is vastgesteld in de brand

7 dagen voor de dood, heeft Zhang Can Hui druk op de Liuyang rivier de dijk geweest. "Wachten voor iedereen om het gebruik van elektriciteit, zal ik ga naar huis." De dag van de zondvloed kwam, Zhang Can Hui troostte zijn vader.

Om 11 uur op 6 juli, Xiangjiang staat op het punt terug te trekken uit de waarschuwing waterpeil, en Zhang Canhui, het personeel van Changsha County, het landelijke netwerk, zwoer in een auto-ongeluk na het repareren van elektrische energie in Guangda District. Op het moment van zijn 54-jarige verjaardag, slechts minder dan een maand.

Voor de Liuyang River Embankment, is er een 6-kilometer overstromingen licht, het station patrouille, voogdij, bieden verlichting bescherming voor de Great Dyke, zweefde het spoor om de gebrekkige elektrische meter te vervangen, controleer dan de lekkage beschermer … vanaf 30 juni Zhang Can Hui heeft gevochten in de anti-hulpverlening bij overstromingen. Om twee uur in de ochtend van 1 juli de kaders van Huangxing Town Guangda gemeenschap gepatrouilleerd in Liuyanghe dijk, en ontmoette Zhang Can Hui, die net was ge?nstalleerd, noodverlichting op de dijk.

Er is ook een klein eiland in het midden van de rivier de Liuyang in Guangda Gemeenschap. Meer dan 30 meer dan 30 bewoners hebben in het continent leefde, hoe groter de regen, het waterpeil stijgt voortdurend, de gemeenschap kaders zich zorgen maken over hun veiligheid, tijdelijk de boot is klaar om mensen te overtuigen om te evacueren.

Zhang Can Hui nam de oproep aan de bewoners in de container, en de elektriciteit op de Azi? was gebroken, en hij van de paal naar beneden kwam, en onmiddellijk gevolgd de gemeenschap kaders. De nacht zwarte regen is hoog, de boot is eenvoudig, en iedereen heeft een paraplu, en de galblaas wordt verrast te zwaaien met de boot in de rivier haasten. Zhang Can Hui zei:.. "Het is te groot, het is te groot, ik weet niet wat de reden is gestopt Ik wil niet naar elektrische Het water stijgt zo snel, de mensen moeten worden verlichting, ik moet nemen een kijkje nemen op de transformator.

"Shangzhou, heeft het water van de velden in het continent verdronken. Zhang Can Hui met spoed naar de lijn, en de regen kon de paraplu niet tegen. In het donker, de gemeenschap kaders Huang Xian Yan zag alleen zijn natte rug.

Om 3 uur in de ochtend, toen ontmoette ik Zhang Canhui, zijn paraplu wist niet waar te gooien, het gezicht is water, en de fout wordt niet behandeld, en de lijn verbroken worden, en de lucht is helder weer . Repair.

Als je zegt, is hij met de kaders om de mensen te helpen om te evacueren.

één huishouden, nogmaals, op de deur kloppen, helpen het pand.

Een hele, Zhang Can Hui is bezet. kwam altijd om 6 uur in de ochtend, de reddingsboot gerangschikt in de stad arriveerde in de regio Azi? en Zhang Canhui terug naar de Guangda gemeenschap.

Op 2 juli, was het een groot water, en de bestrijding van overstromingen alarm van Guangda Gemeenschap is rinkelen.

Zhang Can Hui voegt de noodverlichting op de Liuyanghe dijk op twee kilometer weg van huis. Wanneer het water niet de weg in de voorkant van het huis niet over te steken, de vrouw noemde hem. Zhang Can Hui was de vrouw: "Breng de tweede verdieping van Suner, het onroerend goed doet er niet toe, mensen zijn veilig" De collega’s op de dijk overtuigd Zhang Can Hui naar huis te gaan om te helpen, Zhang Can Hui hardnekkig links. Omdat de achterkant van de rivierdijk is een belangrijke site van de International Convention and Exhibition Center, Metro Lijn 2, Lijn 4, Light Rail en magnetische ophanging. Het waterpeil is gedaald, is hij ook weer de voeding, en drie maaltijden op de dag van de dag waren ter plaatse. Ik heb alleen geslapen voor vier of vijf uur per dag, en de 675 mensen werden naar het licht. "10 uur ‘s nachts, Zhang Can Hui genaamd de telefoon te zeggen dat het einde van de lijn op de lounge, is er een dozijn lampen, en je moet gaan om het te zien.

Zo kwamen we op de dijk en verwerkt de fout.

"Collega Li Jun aan herinnerd dat hij zag laatste zijde Zhang Can Hui’s. Op de ochtend van 6 juli, Zhang Can Hui, die niet naar huis voor een paar dagen voor het herstellen van elektriciteit, kreeg een telefoontje van 80-jarige vader, en zijn vader hoopt hem binnenkort. naar huis gaan.

Zhang Can Hui vertelde zijn vader dat er 30 huishoudens in het gebied dat hij gehandhaafd heeft de macht niet te hervatten. Als iedereen het gebruikt, ging hij naar huis.

Wie weet dat hij tegenkomt het lawaai die nacht, het leven van de 53-jaar-oude partij lid wordt in de eerste regel van overstromingen vast.